Investera ansvarsfullt. Investera ansvarsfullt.CFD:er Àr komplexa instrument och kommer med en hög risk att förlora pengar snabbt pÄ grund av hÀvstÄng. 79.28% av privatinvesterares konton förlorar pengar vid handel med CFD:er med denna leverantör. Du bör övervÀga huruvida du förstÄr hur CFD:er fungerar och om du har rÄd att ta den höga risken att förlora dina pengar.

Swap Kort: 0 Swap LĂ„ng: 0
LĂ„g: 0Spread {{platformType}} flytandeHigh: 0
Global Aktiebörs Sessionstider
Sydney
11:22 (Local)
Opens in 46h 28m
Tokyo
10:22 (Local)
Opens in 46h 38m
London
02:22 (Local)
Opens in 53h 38m
New York
21:22 (Local)
Opens in 60h 8m
No chart data
Past performance is not a guarantee or prediction of future performance.

Handelsvillkor

Plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Utförande
Marknadsutförande
Marknadsutförande
cTraderSpreads + 0.35 $ per 10K handlad
Minimum: 10.80Genomsnitt: 11.43
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
GrÀns- och stoppnivÄ0 points
AnvÀnd marginal (1:100 hÀvstÄngsrÀnta) i amerikanska dollar1000 SGD X USDSGD Rate
Minimum kontraktstorlek1000 NZD (0.01 lots)
Minsta steg för att öka kontraktets storlek1000 NZD
Marginalkrav för att öppna en lÄs position*0

* Only if Margin Level > 100%

De angivna spreads Ă€r en Ă„terspegling av det tidsvĂ€gda genomsnittet frĂ„n 09:00 till 21:00 (GMT) för perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Även om FxPro försöker tillhandahĂ„lla konkurrenstryck under alla handelstimmar bör kunder notera att dessa kan variera och Ă€r mottagliga för underliggande marknadsförhĂ„llanden. OvanstĂ„ende Ă€r endast avsedd för vĂ€gledande Ă€ndamĂ„l. Klienterna rekommenderas att kontrollera viktiga nyhetsmeddelanden i vĂ„r Ekonomiska Kalender, vilket bland annat kan leda till att spreads ökar.

OvanstÄende spreads Àr tillÀmpliga under normala valutahandelsvillkor. FxPro har rÀtt att Àndra ovanstÄende spreads enligt marknadsvillkoren frÄn 'Villkor för AffÀrsverksamhet'.

The NZD/SGD currency combination is not widely traded outside of Singapore, yet it still has a relatively sizable following. The pair is heavily impacted by the correlation of two major world economies: New Zealand and Singapore. Traditionally erratic and hard to predict, the combination is ideally suited to the experienced investors with high-risk thresholds, offering the potential for profits as great as the gambles you’ll need to take.

Keep in mind that Singapore is a small and compact island-state, focused on services, with the area of less than 720 square meters.

The main factors affecting NZD/SGD are oil prices, interest rates, inflation, monetary policy, speeches and statements of the Central Banks representatives, Trade balances of both countries and the Business activity level (for both regions).

If you are interested in trading the NZD/SGD currency pair, contact FxPro today and open trading account in several minutes.

Börja Handla Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!