Handelsvillkor

Plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Utförande
Marknadsutförande
Marknadsutförande
cTraderSpreads + 0.35 $ per 10K handlad
Minimum: 4.50Genomsnitt: 6.69
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Gräns- och stoppnivå0 points
Använd marginal (1:100 hävstångsränta) i amerikanska dollar1000 HKD X USDHKD Rate
Minimum kontraktstorlek1000 USD (0.01 lots)
Minsta steg för att öka kontraktets storlek1000 USD
Marginalkrav för att öppna en lås position*0

* Only if Margin Level > 100%

De angivna spreads är en återspegling av det tidsvägda genomsnittet från 09:00 till 21:00 (GMT) för perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Även om FxPro försöker tillhandahålla konkurrenstryck under alla handelstimmar bör kunder notera att dessa kan variera och är mottagliga för underliggande marknadsförhållanden. Ovanstående är endast avsedd för vägledande ändamål. Klienterna rekommenderas att kontrollera viktiga nyhetsmeddelanden i vår Ekonomiska Kalender, vilket bland annat kan leda till att spreads ökar.

Ovanstående spreads är tillämpliga under normala valutahandelsvillkor. FxPro har rätt att ändra ovanstående spreads enligt marknadsvillkoren från 'Villkor för Affärsverksamhet'.

USD/HKD-kombinationen blir till två stora världsvalutor: Hongkong-dollarn och den amerikanska dollarn. Korsningen påverkas starkt av korrelationen mellan ekonomierna i dessa två nationer och är följaktligen vanligtvis flyktiga att förutsäga och hög risk. Dessa lokaliteter påverkas av mycket divergerande faktorer, vilket innebär att rörelser inom en marknad i mycket sällsynta fall speglas av rörelse inom den andra. Som ett resultat kan växelkurserna förändras snabbt, vilket ger den perfekta möjligheten till vinst för den kunniga investeraren.

För att lägga till USD/HKD-paret i din portfölj,kontaktaoss idag.

Börja Handla Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!