Investera ansvarsfullt. Investera ansvarsfullt.CFD:er Àr komplexa instrument och kommer med en hög risk att förlora pengar snabbt pÄ grund av hÀvstÄng. 84.69% av privatinvesterares konton förlorar pengar vid handel med CFD:er med denna leverantör. Du bör övervÀga huruvida du förstÄr hur CFD:er fungerar och om du har rÄd att ta den höga risken att förlora dina pengar.

USDHKD - US Dollar / Hong Kong Dollar

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap Kort: -72.1998 PointsSwap LĂ„ng: -79.7142 Points
LÄg: 7.79640Spread MT5 flytandeHög: 7.81167
Global Aktiebörs Sessionstider
Sydney
05:34 (Local)
Opens in 4h 16m
Tokyo
03:34 (Local)
Opens in 5h 26m
London
18:34 (Local)
Opens in 13h 26m
New York
13:34 (Local)
Closes in 2h 26m

USDHKD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Past performance is not a guarantee or prediction of future performance.

Handelsvillkor

Plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Utförande
Marknadsutförande
Marknadsutförande
cTraderSpreads + 0.35 $ per 10K handlad
Minimum: 4.00Genomsnitt: 7.20
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
GrÀns- och stoppnivÄ0 points
AnvÀnd marginal (1:100 hÀvstÄngsrÀnta) i amerikanska dollar1000 HKD X USDHKD Rate
Minimum kontraktstorlek1000 USD (0.01 lots)
Minsta steg för att öka kontraktets storlek1000 USD
Marginalkrav för att öppna en lÄs position*0

* Only if Margin Level > 100%

De angivna spreads Ă€r en Ă„terspegling av det tidsvĂ€gda genomsnittet frĂ„n 09:00 till 21:00 (GMT) för perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Även om FxPro försöker tillhandahĂ„lla konkurrenstryck under alla handelstimmar bör kunder notera att dessa kan variera och Ă€r mottagliga för underliggande marknadsförhĂ„llanden. OvanstĂ„ende Ă€r endast avsedd för vĂ€gledande Ă€ndamĂ„l. Klienterna rekommenderas att kontrollera viktiga nyhetsmeddelanden i vĂ„r Ekonomiska Kalender, vilket bland annat kan leda till att spreads ökar.

OvanstÄende spreads Àr tillÀmpliga under normala valutahandelsvillkor. FxPro har rÀtt att Àndra ovanstÄende spreads enligt marknadsvillkoren frÄn 'Villkor för AffÀrsverksamhet'.

USD/HKD-kombinationen blir till tvÄ stora vÀrldsvalutor: Hongkong-dollarn och den amerikanska dollarn. Korsningen pÄverkas starkt av korrelationen mellan ekonomierna i dessa tvÄ nationer och Àr följaktligen vanligtvis flyktiga att förutsÀga och hög risk. Dessa lokaliteter pÄverkas av mycket divergerande faktorer, vilket innebÀr att rörelser inom en marknad i mycket sÀllsynta fall speglas av rörelse inom den andra. Som ett resultat kan vÀxelkurserna förÀndras snabbt, vilket ger den perfekta möjligheten till vinst för den kunniga investeraren.

För att lÀgga till USD/HKD-paret i din portfölj,kontaktaoss idag.

Börja Handla Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!