Investera ansvarsfullt. Investera ansvarsfullt.CFD:er Àr komplexa instrument och kommer med en hög risk att förlora pengar snabbt pÄ grund av hÀvstÄng. 83.39% av privatinvesterares konton förlorar pengar vid handel med CFD:er med denna leverantör. Du bör övervÀga huruvida du förstÄr hur CFD:er fungerar och om du har rÄd att ta den höga risken att förlora dina pengar.

USDILS - US Dollar / Israeli Shekel

Swap Kort: -34.6322 PointsSwap LĂ„ng: -22.9321 Points
LĂ„g: 3.70250Spread MT5 flytandeHigh: 3.73127
Global Aktiebörs Sessionstider
Sydney
01:50 (Local)
Opens in 8h 0m
Tokyo
00:50 (Local)
Opens in 8h 10m
London
16:50 (Local)
Opens in 15h 10m
New York
11:50 (Local)
Closes in 4h 10m

USDILS Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Past performance is not a guarantee or prediction of future performance.

Handelsvillkor

Plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Utförande
Marknadsutförande
Marknadsutförande
cTraderSpreads + 0.35 $ per 10K handlad
Minimum: 85.00Genomsnitt: 85.00
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
GrÀns- och stoppnivÄ0 points
AnvÀnd marginal (1:100 hÀvstÄngsrÀnta) i amerikanska dollar1000 ILS X USDILS Rate
Minimum kontraktstorlek1000 USD (0.01 lots)
Minsta steg för att öka kontraktets storlek1000 USD
Marginalkrav för att öppna en lÄs position*0

* Only if Margin Level > 100%

De angivna spreads Ă€r en Ă„terspegling av det tidsvĂ€gda genomsnittet frĂ„n 09:00 till 21:00 (GMT) för perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Även om FxPro försöker tillhandahĂ„lla konkurrenstryck under alla handelstimmar bör kunder notera att dessa kan variera och Ă€r mottagliga för underliggande marknadsförhĂ„llanden. OvanstĂ„ende Ă€r endast avsedd för vĂ€gledande Ă€ndamĂ„l. Klienterna rekommenderas att kontrollera viktiga nyhetsmeddelanden i vĂ„r Ekonomiska Kalender, vilket bland annat kan leda till att spreads ökar.

OvanstÄende spreads Àr tillÀmpliga under normala valutahandelsvillkor. FxPro har rÀtt att Àndra ovanstÄende spreads enligt marknadsvillkoren frÄn 'Villkor för AffÀrsverksamhet'.

Handla CFD pÄ USD/ILS valutaparet med FxPro.

FxPro erbjuder CFDs pÄ USD/ILS och 70+ valutapar inklusive större, smÄ och exotiska, som kan handlas pÄ alla plattformar, inklusive FxPro MT4, FxPro MT5 och FxPro cTrader. Forex CFDs kan handlas 24/5, med Omedelbar eller Marknadsutförande och med fasta eller flytande spreads, beroende pÄ kontotyp. Genom att vÀlja att handla CFD pÄ valutamarknaden med FxPro kan du dra nytta av konkurrenskraftiga priser, med spreads lÄga som 0 pips pÄ stora par, snabbt orderutförande och professionella handelsvillkor.

Om du har nÄgra frÄgor om handel med amerikanska dollar/Israel Shekel eller nÄgot annat valutapar med FxPro, vÀnligen kontakta.vÄr kundsupport.

Börja Handla Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!