Handelsvillkor

Plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Utförande
Marknadsutförande
Marknadsutförande
cTraderSpreads + 0.35 $ per 10K handlad
Minimum: 85.00Genomsnitt: 85.00
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Gräns- och stoppnivå0 points
Använd marginal (1:100 hävstångsränta) i amerikanska dollar1000 ILS X USDILS Rate
Minimum kontraktstorlek1000 USD (0.01 lots)
Minsta steg för att öka kontraktets storlek1000 USD
Marginalkrav för att öppna en lås position*0

* Only if Margin Level > 100%

De angivna spreads är en återspegling av det tidsvägda genomsnittet från 09:00 till 21:00 (GMT) för perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Även om FxPro försöker tillhandahålla konkurrenstryck under alla handelstimmar bör kunder notera att dessa kan variera och är mottagliga för underliggande marknadsförhållanden. Ovanstående är endast avsedd för vägledande ändamål. Klienterna rekommenderas att kontrollera viktiga nyhetsmeddelanden i vår Ekonomiska Kalender, vilket bland annat kan leda till att spreads ökar.

Ovanstående spreads är tillämpliga under normala valutahandelsvillkor. FxPro har rätt att ändra ovanstående spreads enligt marknadsvillkoren från 'Villkor för Affärsverksamhet'.

Handla CFD på USD/ILS valutaparet med FxPro.

FxPro erbjuder CFDs på USD/ILS och 70+ valutapar inklusive större, små och exotiska, som kan handlas på alla plattformar, inklusive FxPro MT4, FxPro MT5 och FxPro cTrader. Forex CFDs kan handlas 24/5, med Omedelbar eller Marknadsutförande och med fasta eller flytande spreads, beroende på kontotyp. Genom att välja att handla CFD på valutamarknaden med FxPro kan du dra nytta av konkurrenskraftiga priser, med spreads låga som 0 pips på stora par, snabbt orderutförande och professionella handelsvillkor.

Om du har några frågor om handel med amerikanska dollar/Israel Shekel eller något annat valutapar med FxPro, vänligen kontakta.vår kundsupport.

Börja Handla Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!