Investera ansvarsfullt. Investera ansvarsfullt.CFD:er Àr komplexa instrument och kommer med en hög risk att förlora pengar snabbt pÄ grund av hÀvstÄng. 84.72% av privatinvesterares konton förlorar pengar vid handel med CFD:er med denna leverantör. Du bör övervÀga huruvida du förstÄr hur CFD:er fungerar och om du har rÄd att ta den höga risken att förlora dina pengar.

USDNOK - US Dollar / Norwegian Krone

Swap Kort: -119.1496 PointsSwap LĂ„ng: -66.0347 Points
LÄg: 10.78065Spread MT5 flytandeHög: 11.00209
Global Aktiebörs Sessionstider
Sydney
20:38 (Local)
Opens in 13h 12m
Tokyo
19:38 (Local)
Opens in 13h 22m
London
11:38 (Local)
Closes in 4h 52m
New York
06:38 (Local)
Opens in 2h 52m

USDNOK Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Past performance is not a guarantee or prediction of future performance.

Handelsvillkor

Plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Utförande
Marknadsutförande
Marknadsutförande
cTraderSpreads + 0.35 $ per 10K handlad
Minimum: 155.90Genomsnitt: 182.98
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
GrÀns- och stoppnivÄ0 points
AnvÀnd marginal (1:100 hÀvstÄngsrÀnta) i amerikanska dollar1000 NOK X USDNOK Rate
Minimum kontraktstorlek1000 USD (0.01 lots)
Minsta steg för att öka kontraktets storlek1000 USD
Marginalkrav för att öppna en lÄs position*0

* Only if Margin Level > 100%

De angivna spreads Ă€r en Ă„terspegling av det tidsvĂ€gda genomsnittet frĂ„n 09:00 till 21:00 (GMT) för perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Även om FxPro försöker tillhandahĂ„lla konkurrenstryck under alla handelstimmar bör kunder notera att dessa kan variera och Ă€r mottagliga för underliggande marknadsförhĂ„llanden. OvanstĂ„ende Ă€r endast avsedd för vĂ€gledande Ă€ndamĂ„l. Klienterna rekommenderas att kontrollera viktiga nyhetsmeddelanden i vĂ„r Ekonomiska Kalender, vilket bland annat kan leda till att spreads ökar.

OvanstÄende spreads Àr tillÀmpliga under normala valutahandelsvillkor. FxPro har rÀtt att Àndra ovanstÄende spreads enligt marknadsvillkoren frÄn 'Villkor för AffÀrsverksamhet'.

Kombinationen USD/NOK Àr tvÄ olika valutor: den norska kronan och den amerikanska dollarn. Parningen pÄverkas starkt av korrelationen mellan dessa nationers ekonomier och pÄ grund av de mÄnga varierande faktorerna som pÄverkar de tvÄ tenderar att vara flyktig, oförutsÀgbar och hög risk. Den hÀr profilen gör den olÀmplig för nybörjar investerare, men det kan vara ett perfekt val för erfarna proffs som vill göra en stor vinst.

För att lÀgga till kombinationen i din portfölj,kontaktaoss nu.

Börja Handla Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!