Handelsvillkor

Plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Utförande
Marknadsutförande
Marknadsutförande
cTraderSpreads + 0.35 $ per 10K handlad
Minimum: 29.50Genomsnitt: 39.19
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Gräns- och stoppnivå0 points
Använd marginal (1:100 hävstångsränta) i amerikanska dollar1000 PLN X USDPLN Rate
Minimum kontraktstorlek1000 USD (0.01 lots)
Minsta steg för att öka kontraktets storlek1000 USD
Marginalkrav för att öppna en lås position*0

* Only if Margin Level > 100%

De angivna spreads är en återspegling av det tidsvägda genomsnittet från 09:00 till 21:00 (GMT) för perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Även om FxPro försöker tillhandahålla konkurrenstryck under alla handelstimmar bör kunder notera att dessa kan variera och är mottagliga för underliggande marknadsförhållanden. Ovanstående är endast avsedd för vägledande ändamål. Klienterna rekommenderas att kontrollera viktiga nyhetsmeddelanden i vår Ekonomiska Kalender, vilket bland annat kan leda till att spreads ökar.

Ovanstående spreads är tillämpliga under normala valutahandelsvillkor. FxPro har rätt att ändra ovanstående spreads enligt marknadsvillkoren från 'Villkor för Affärsverksamhet'.

Paret USD/PLN kopplar samman två mycket olika valutor: den polska zlotyen och den amerikanska dollarn. Kombinationens prestation bestäms till stor del av sambandet mellan dessa två nations ekonomiska prestanda och tack vare de många divergerande faktorerna som påverkar dem, det tenderar att vara flyktigt, oförutsägbart och hög risk. Den är lämpad för nybörjaren, men parningen kan ändå vara ett användbart diversifieringsverktyg för kvalificerade investerare med ett liberalt tillvägagångssätt för handel.

För att lägga till parningen i din portföljkontaktaFxPro nu.

Börja Handla Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!