Investera ansvarsfullt. Investera ansvarsfullt.CFD:er Àr komplexa instrument och kommer med en hög risk att förlora pengar snabbt pÄ grund av hÀvstÄng. 83.39% av privatinvesterares konton förlorar pengar vid handel med CFD:er med denna leverantör. Du bör övervÀga huruvida du förstÄr hur CFD:er fungerar och om du har rÄd att ta den höga risken att förlora dina pengar.

USDPLN - US Dollar / Polish Zloty

Swap Kort: -12.385 PointsSwap LĂ„ng: -61.5966 Points
LĂ„g: 4.21505Spread MT5 flytandeHigh: 4.24480
Global Aktiebörs Sessionstider
Sydney
12:46 (Local)
Closes in 3h 26m
Tokyo
11:46 (Local)
Closes in 3h 14m
London
03:46 (Local)
Opens in 4h 14m
New York
22:46 (Local)
Opens in 10h 44m

USDPLN Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Past performance is not a guarantee or prediction of future performance.

Handelsvillkor

Plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Utförande
Marknadsutförande
Marknadsutförande
cTraderSpreads + 0.35 $ per 10K handlad
Minimum: 29.50Genomsnitt: 39.20
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
GrÀns- och stoppnivÄ0 points
AnvÀnd marginal (1:100 hÀvstÄngsrÀnta) i amerikanska dollar1000 PLN X USDPLN Rate
Minimum kontraktstorlek1000 USD (0.01 lots)
Minsta steg för att öka kontraktets storlek1000 USD
Marginalkrav för att öppna en lÄs position*0

* Only if Margin Level > 100%

De angivna spreads Ă€r en Ă„terspegling av det tidsvĂ€gda genomsnittet frĂ„n 09:00 till 21:00 (GMT) för perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Även om FxPro försöker tillhandahĂ„lla konkurrenstryck under alla handelstimmar bör kunder notera att dessa kan variera och Ă€r mottagliga för underliggande marknadsförhĂ„llanden. OvanstĂ„ende Ă€r endast avsedd för vĂ€gledande Ă€ndamĂ„l. Klienterna rekommenderas att kontrollera viktiga nyhetsmeddelanden i vĂ„r Ekonomiska Kalender, vilket bland annat kan leda till att spreads ökar.

OvanstÄende spreads Àr tillÀmpliga under normala valutahandelsvillkor. FxPro har rÀtt att Àndra ovanstÄende spreads enligt marknadsvillkoren frÄn 'Villkor för AffÀrsverksamhet'.

Paret USD/PLN kopplar samman tvÄ mycket olika valutor: den polska zlotyen och den amerikanska dollarn. Kombinationens prestation bestÀms till stor del av sambandet mellan dessa tvÄ nations ekonomiska prestanda och tack vare de mÄnga divergerande faktorerna som pÄverkar dem, det tenderar att vara flyktigt, oförutsÀgbart och hög risk. Den Àr lÀmpad för nybörjaren, men parningen kan ÀndÄ vara ett anvÀndbart diversifieringsverktyg för kvalificerade investerare med ett liberalt tillvÀgagÄngssÀtt för handel.

För att lÀgga till parningen i din portföljkontaktaFxPro nu.

Börja Handla Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!