Handelsvillkor

Plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Utförande
Marknadsutförande
Marknadsutförande
cTraderSpreads + 0.35 $ per 10K handlad
Minimum: 7.00Genomsnitt: 7.35
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Gräns- och stoppnivå0 points
Använd marginal (1:100 hävstångsränta) i amerikanska dollar1000 SGD X USDSGD Rate
Minimum kontraktstorlek1000 USD (0.01 lots)
Minsta steg för att öka kontraktets storlek1000 USD
Marginalkrav för att öppna en lås position*0

* Only if Margin Level > 100%

De angivna spreads är en återspegling av det tidsvägda genomsnittet från 09:00 till 21:00 (GMT) för perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Även om FxPro försöker tillhandahålla konkurrenstryck under alla handelstimmar bör kunder notera att dessa kan variera och är mottagliga för underliggande marknadsförhållanden. Ovanstående är endast avsedd för vägledande ändamål. Klienterna rekommenderas att kontrollera viktiga nyhetsmeddelanden i vår Ekonomiska Kalender, vilket bland annat kan leda till att spreads ökar.

Ovanstående spreads är tillämpliga under normala valutahandelsvillkor. FxPro har rätt att ändra ovanstående spreads enligt marknadsvillkoren från 'Villkor för Affärsverksamhet'.

Valutakombinationen USD/SGD definieras av dess volatilitet och erraticism. Den är svårt att läsa och förutse, men parningen ger ändå möjlighet att göra några stora vinster. Kombinationens prestanda är i stor utsträckning beroende av korrelationen mellan två stora men mycket olika, världsekonomier, USA och Singapore, och som ett resultat blir rörelserna för de två sällan parallella varandra, vilket gör det till en mycket högriskinvestering. Om du är en erfaren näringsidkare som gillar att anta en utmaning kan det vara det perfekta paret för dig.

Investeraidag med FxPro.

Börja Handla Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!