Investera ansvarsfullt. Investera ansvarsfullt.CFD:er Àr komplexa instrument och kommer med en hög risk att förlora pengar snabbt pÄ grund av hÀvstÄng. 84.69% av privatinvesterares konton förlorar pengar vid handel med CFD:er med denna leverantör. Du bör övervÀga huruvida du förstÄr hur CFD:er fungerar och om du har rÄd att ta den höga risken att förlora dina pengar.

USDSGD - US Dollar / Singapore Dollar

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap Kort: -11.6651 PointsSwap LĂ„ng: -13.2853 Points
LÄg: 1.36367Spread MT5 flytandeHög: 1.37504
Global Aktiebörs Sessionstider
Sydney
03:42 (Local)
Opens in 6h 8m
Tokyo
01:42 (Local)
Opens in 7h 18m
London
16:42 (Local)
Opens in 15h 18m
New York
11:42 (Local)
Closes in 4h 18m

USDSGD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Past performance is not a guarantee or prediction of future performance.

Handelsvillkor

Plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Utförande
Marknadsutförande
Marknadsutförande
cTraderSpreads + 0.35 $ per 10K handlad
Minimum: 7.80Genomsnitt: 8.74
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
GrÀns- och stoppnivÄ0 points
AnvÀnd marginal (1:100 hÀvstÄngsrÀnta) i amerikanska dollar1000 SGD X USDSGD Rate
Minimum kontraktstorlek1000 USD (0.01 lots)
Minsta steg för att öka kontraktets storlek1000 USD
Marginalkrav för att öppna en lÄs position*0

* Only if Margin Level > 100%

De angivna spreads Ă€r en Ă„terspegling av det tidsvĂ€gda genomsnittet frĂ„n 09:00 till 21:00 (GMT) för perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Även om FxPro försöker tillhandahĂ„lla konkurrenstryck under alla handelstimmar bör kunder notera att dessa kan variera och Ă€r mottagliga för underliggande marknadsförhĂ„llanden. OvanstĂ„ende Ă€r endast avsedd för vĂ€gledande Ă€ndamĂ„l. Klienterna rekommenderas att kontrollera viktiga nyhetsmeddelanden i vĂ„r Ekonomiska Kalender, vilket bland annat kan leda till att spreads ökar.

OvanstÄende spreads Àr tillÀmpliga under normala valutahandelsvillkor. FxPro har rÀtt att Àndra ovanstÄende spreads enligt marknadsvillkoren frÄn 'Villkor för AffÀrsverksamhet'.

Valutakombinationen USD/SGD definieras av dess volatilitet och erraticism. Den Àr svÄrt att lÀsa och förutse, men parningen ger ÀndÄ möjlighet att göra nÄgra stora vinster. Kombinationens prestanda Àr i stor utstrÀckning beroende av korrelationen mellan tvÄ stora men mycket olika, vÀrldsekonomier, USA och Singapore, och som ett resultat blir rörelserna för de tvÄ sÀllan parallella varandra, vilket gör det till en mycket högriskinvestering. Om du Àr en erfaren nÀringsidkare som gillar att anta en utmaning kan det vara det perfekta paret för dig.

Investeraidag med FxPro.

Börja Handla Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!