info
Investera ansvarsfullt. Investera ansvarsfullt.Investera ansvarsfullt.CFDs are complex instruments and have with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 76.14% of retail investors lose money with this provider. Consider if you understand how CFDs work and if you can afford losing your money.CFD och Spread Betting Àr komplexa instrument och utgör stor risk att snabbt förlora pengar pÄ grund av hÀvstÄngseffekt. 79.83% av detaljhandels investerarkonton förlorar pengar nÀr man handlar CFD och Spread Betting med denna leverantör. Du bör övervÀga om du förstÄr hur CFD och Spread Betting fungerar och om du har rÄd att riskera att förlora dina pengar.
Investera Ansvarsfullt: Handla med CFD innebÀr signifikanta risker.

USDTHB - US Dollar / Thai Baht

Swap Kort: 0 PointsSwap LĂ„ng: 0 Points
LÄg: 0.00Spread MT4 flytandeHög: 0.00
Global Aktiebörs Sessionstider
Sydney
12:08 am (Local)
Opens in 9h 42m
Tokyo
10:08 pm (Local)
Opens in 10h 52m
London
1:08 pm (Local)
Closes in 3h 22m
New York
8:08 am (Local)
Opens in 1h 22m

USD THB Trading Chart

D1
W1
M1
Past performance is not a guarantee or prediction of future performance.

Handelsvillkor

Plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Utförande
Marknadsutförande
Marknadsutförande
cTraderSpreads + 0.45 $ per 10K handlad
Minimum: 2.00Genomsnitt: 4.00
cTrader GrÀns och StoppnivÄ100
AnvÀnd marginal (1:100 hÀvstÄngsrÀnta) i amerikanska dollarMax. Leverage is 1:50
Minimum kontraktstorlek0.01 lot
1 TICK vÀrde per 1 andel USD1000 / USDTHB Rate
Minsta steg för att öka kontraktets storlek0.01 lot
Marginalkrav för att öppna en lÄs position*0

Handelstid (Brittisk tid) 10:00 PM Sunday - 10:00 PM Friday

* Only if Margin Level > 100%

De angivna spreads Ă€r en Ă„terspegling av det tidsvĂ€gda genomsnittet frĂ„n 09:00 till 21:00 (GMT) för perioden 01/8/2019 – 25/8/2019. Även om FxPro försöker tillhandahĂ„lla konkurrenstryck under alla handelstimmar bör kunder notera att dessa kan variera och Ă€r mottagliga för underliggande marknadsförhĂ„llanden. OvanstĂ„ende Ă€r endast avsedd för vĂ€gledande Ă€ndamĂ„l. Klienterna rekommenderas att kontrollera viktiga nyhetsmeddelanden i vĂ„r Ekonomiska Kalender, vilket bland annat kan leda till att spreads ökar.

OvanstÄende spreads Àr tillÀmpliga under normala valutahandelsvillkor. FxPro har rÀtt att Àndra ovanstÄende spreads enligt marknadsvillkoren frÄn 'Villkor för AffÀrsverksamhet'.

FÄ USDTHB handelsidéer

Get daily trading signals on:
  • Aktier/Index
  • Valuta
  • Guld/Olja
Trading CentralDrivs av
TradingCentral
Register now
Chart
MÅL (KÖPA)Öppna KontoGet FREE trading signals MÅL (SÄLJA)