Handelsvillkor

Plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Utförande
Marknadsutförande
Marknadsutförande
cTraderSpreads + 0.35 $ per 10K handlad
Minimum: 34.50Genomsnitt: 331.68
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Gräns- och stoppnivå0 points
Använd marginal (1:100 hävstångsränta) i amerikanska dollar1000 TRY X USDTRY Rate
Minimum kontraktstorlek1000 USD (0.01 lots)
Minsta steg för att öka kontraktets storlek1000 USD
Marginalkrav för att öppna en lås position*0

* Only if Margin Level > 100%

De angivna spreads är en återspegling av det tidsvägda genomsnittet från 09:00 till 21:00 (GMT) för perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Även om FxPro försöker tillhandahålla konkurrenstryck under alla handelstimmar bör kunder notera att dessa kan variera och är mottagliga för underliggande marknadsförhållanden. Ovanstående är endast avsedd för vägledande ändamål. Klienterna rekommenderas att kontrollera viktiga nyhetsmeddelanden i vår Ekonomiska Kalender, vilket bland annat kan leda till att spreads ökar.

Ovanstående spreads är tillämpliga under normala valutahandelsvillkor. FxPro har rätt att ändra ovanstående spreads enligt marknadsvillkoren från 'Villkor för Affärsverksamhet'.

USD/TRY-paret knyter samman två viktiga globala valutor: den amerikanska dollarn och den turkiska liran. Handlas sällan utanför Turkiet, paret är känt för sin volatilitet, ojämnhet och spontanitet. Marknaden är utsatt för plötsliga och snabba rörelser, och som ett resultat är paret ofta inte lämpligt för nybörjare. I händerna på erfarna handlare ger det dock chansen att göra vinster lika stora som riskerna.

Investeraidag med FxPro.

Börja Handla Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!