Investera ansvarsfullt. Investera ansvarsfullt.CFD:er Àr komplexa instrument och kommer med en hög risk att förlora pengar snabbt pÄ grund av hÀvstÄng. 84.60% av privatinvesterares konton förlorar pengar vid handel med CFD:er med denna leverantör. Du bör övervÀga huruvida du förstÄr hur CFD:er fungerar och om du har rÄd att ta den höga risken att förlora dina pengar.

USDZAR - US Dollar / South African Rand

Swap Kort: 32.9991 PointsSwap LĂ„ng: -203.4875 Points
LÄg: 18.11417Spread MT5 flytandeHög: 18.19835
Global Aktiebörs Sessionstider
Sydney
17:45 (Local)
Opens in 16h 5m
Tokyo
15:45 (Local)
Opens in 17h 15m
London
07:45 (Local)
Opens in 0h 15m
New York
02:45 (Local)
Opens in 6h 45m

USDZAR Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Past performance is not a guarantee or prediction of future performance.

Handelsvillkor

Plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Utförande
Marknadsutförande
Marknadsutförande
cTraderSpreads + 0.35 $ per 10K handlad
Minimum: 59.50Genomsnitt: 86.45
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
GrÀns- och stoppnivÄ0 points
AnvÀnd marginal (1:100 hÀvstÄngsrÀnta) i amerikanska dollar1000 ZAR X USDZAR Rate
Minimum kontraktstorlek1000 USD (0.01 lots)
Minsta steg för att öka kontraktets storlek1000 USD
Marginalkrav för att öppna en lÄs position*0

* Only if Margin Level > 100%

De angivna spreads Ă€r en Ă„terspegling av det tidsvĂ€gda genomsnittet frĂ„n 09:00 till 21:00 (GMT) för perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Även om FxPro försöker tillhandahĂ„lla konkurrenstryck under alla handelstimmar bör kunder notera att dessa kan variera och Ă€r mottagliga för underliggande marknadsförhĂ„llanden. OvanstĂ„ende Ă€r endast avsedd för vĂ€gledande Ă€ndamĂ„l. Klienterna rekommenderas att kontrollera viktiga nyhetsmeddelanden i vĂ„r Ekonomiska Kalender, vilket bland annat kan leda till att spreads ökar.

OvanstÄende spreads Àr tillÀmpliga under normala valutahandelsvillkor. FxPro har rÀtt att Àndra ovanstÄende spreads enligt marknadsvillkoren frÄn 'Villkor för AffÀrsverksamhet'.

Paret i USD/ZAR utgör tvÄ viktiga globala valutor: den amerikanska dollarn och den sydafrikanska randen. Kombinationen Àr starkt beroende av korrelationen mellan dessa ekonomier och tack vare de mÄnga olika faktorer som pÄverkar dem tenderar den hÀr att vara svag, oregelbunden och flyktig. Det Àr svÄrt att lÀsa och Ànnu svÄrare att förutse, men parningen ger ÀndÄ möjlighet till stora vinster nÀr de styrs av erfarna hÀnder.

Om du har möjlighet att dra nytta av det,investeraidag med FxPro.

Börja Handla Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!