info
Investera ansvarsfullt. Investera ansvarsfullt.Investera ansvarsfullt.CFDs are complex instruments and have with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 78.90% of retail investors lose money with this provider. Consider if you understand how CFDs work and if you can afford losing your money.CFD och Spread Betting Àr komplexa instrument och utgör stor risk att snabbt förlora pengar pÄ grund av hÀvstÄngseffekt. 80.59% av detaljhandels investerarkonton förlorar pengar nÀr man handlar CFD och Spread Betting med denna leverantör. Du bör övervÀga om du förstÄr hur CFD och Spread Betting fungerar och om du har rÄd att riskera att förlora dina pengar.
Investera Ansvarsfullt: Handla med CFD innebÀr signifikanta risker.

Dow Jones 30 Index futures

Swap Kort: 0 PointsSwap LĂ„ng: 0 Points
LÄg: 0.00Spread MT4 flytandeHög: 0.00
Global Aktiebörs Sessionstider
Sydney
9:12 am (Local)
Opens in 0h 38m
Tokyo
8:12 am (Local)
Opens in 0h 48m
London
12:12 am (Local)
Opens in 7h 48m
New York
7:12 pm (Local)
Opens in 14h 18m

Dow Jones 30 Index futures chart

D1
W1
M1
Past performance is not a guarantee or prediction of future performance.

Indexet Dow Jones 30 Àr ett prisvÀgd riktmÀrkeindex som spÄrar resultatet av 30 av de största amerikanska företagen, varav de flesta Àr noterade pÄ New York Stock Exchange.

Handelsvillkor

Plattform
MT4
MT4
MT5
Utförande
Omedelbart Utförande
Omedelbart Utförande
Marknadsutförande
MT4Flytande spreads
Minimum: 3.00Genomsnitt: 3.19
LĂ€gsta Prisfluktuation1
1 andel storlekUS $ 5 x DJ Industrial
1 tick vÀrde5 USD
Minimum kontraktstorlek0.01 lot
Minsta steg för att öka kontraktets storlek0.01 lot
AnvÀnd marginal per 1 ande l** 2.00%
Marginalkrav för att öppna en lÄs position*0
GrÀns- och stoppnivÄspread

Dow Jones 30 Index Futures Calendar

MonthTickerStart TradingTrading only for closing positionsExpiration date
March 2019#DJ30_H919/12/201813/03/201915/03/2019
June 2019#DJ30_M913/03/201919/06/201921/06/2019
September 2019#DJ30_U919/06/201918/09/201920/09/2019
December 2019#DJ30_Z918/09/201918/12/201920/12/2019
March 2020#DJ30_H2018/12/201918/03/202020/03/2020
June 2020#DJ30_M2018/03/202017/06/202019/06/2020
September 2020#DJ30_U2017/06/202016/09/202018/09/2020
December 2020#DJ30_Z2016/09/202016/12/202018/12/2020

Handelstid (Brittisk tid) Sunday - Friday: 11:00 PM - 10:00 PM
Closes daily between (09:15 PM - 09:30 PM & 10:00 PM - 11:00 PM UK Time)
Closing Time of a Contract At Expiration Date:02:30 PM UK Time

* Only if Margin Level > 100%

** Marginal gÀller för volymer upp till 50 andelar. VÀnligen se Futures HÀvstÄng Information för större volymer

FÄ #DJ30 handelsidéer

Get daily trading signals on:
  • Aktier/Index
  • Valuta
  • Guld/Olja
Trading CentralDrivs av
TradingCentral
Register now
Chart
MÅL (KÖPA)Öppna KontoGet FREE trading signals MÅL (SÄLJA)