info
Investera ansvarsfullt. FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Investera ansvarsfullt.Investera ansvarsfullt.CFDs are complex instruments and have with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 75.54% of retail investors lose money with this provider. Consider if you understand how CFDs work and if you can afford losing your money.CFD och Spread Betting är komplexa instrument och utgör stor risk att snabbt förlora pengar på grund av hävstångseffekt. 79.78% av detaljhandels investerarkonton förlorar pengar när man handlar CFD och Spread Betting med denna leverantör. Du bör överväga om du förstår hur CFD och Spread Betting fungerar och om du har råd att riskera att förlora dina pengar.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Investera Ansvarsfullt: Handla med CFD innebär signifikanta risker.

FTSE China A50 index

Swap Kort: 0 PointsSwap Lång: 0 Points
Låg: 0.00Spread MT4 flytandeHög: 0.00
Global Aktiebörs Sessionstider
Sydney
21:06 (Local)
Opens in 36h 44m
Tokyo
20:06 (Local)
Opens in 36h 54m
London
12:06 (Local)
Opens in 43h 54m
New York
07:06 (Local)
Opens in 50h 24m

FTSE China A50 chart

D1
W1
M1
Past performance is not a guarantee or prediction of future performance.

China A50 Index är ett fritt flödesjusterat referensindex bestående av de största 50 A-aktierna som handlas på börserna i Shanghai och Shenzhen. A-aktierna är aktier som i allmänhet endast är tillgängliga för investerare som är medborgare i fastlandet Kina. Vissa begränsade utländska investeringar är emellertid tillåtna enligt regelverket för kvalificerade utländska institutionella investerare (QFII).

Handelsvillkor

Plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Utförande
Marknadsutförande
Marknadsutförande
cTrader
Minimum: 26.50Genomsnitt: 30.81
MT4, MT5 Använd marginal (Hävstång) **1.00% (1:100)
cTrader Använd Marginal (Hävstång)2.00% (1:50)
Minimum kontraktstorlek1.0 Index
Minsta steg för att öka kontraktets storlek1.0 Index
Värde per 1 Index-punkt1 USD
Marginalkrav för att öppna en lås position*0
Spread min26.50
Medel Spread30.88
Gräns- och stoppnivåspread

Handelstid (Brittisk tid) 02:30 AM - 08:00 AM
(Closes daily between 04:30 AM - 06:00 AM & 08:00 AM - 02:30 AM)

* Only if Margin Level > 100%

** Vänligen observera att ovanstående instrument är föremål för Dynamisk Hävstång. Mer information finns på Specifikation sida.

Få #ChinaA50 handelsidéer

Get daily trading signals on:
  • Aktier/Index
  • Valuta
  • Guld/Olja
Trading CentralDrivs av
TradingCentral
Register now
Chart
MÅL (KÖPA)Öppna KontoGet FREE trading signals MÅL (SÄLJA)