info
Investera ansvarsfullt. FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Investera ansvarsfullt.Investera ansvarsfullt.CFDs are complex instruments and have with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 70.25% of retail investors lose money with this provider. Consider if you understand how CFDs work and if you can afford losing your money.CFD och Spread Betting är komplexa instrument och utgör stor risk att snabbt förlora pengar på grund av hävstångseffekt. 75.56% av detaljhandels investerarkonton förlorar pengar när man handlar CFD och Spread Betting med denna leverantör. Du bör överväga om du förstår hur CFD och Spread Betting fungerar och om du har råd att riskera att förlora dina pengar.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Investera Ansvarsfullt: Handla med CFD innebär signifikanta risker.

CAC 40 index

Swap Kort: 0 PointsSwap Lång: 0 Points
Låg: 0.00Spread MT4 flytandeHög: 0.00
Global Aktiebörs Sessionstider
Sydney
19:16 (Local)
Opens in 14h 34m
Tokyo
17:16 (Local)
Opens in 15h 44m
London
09:16 (Local)
Opens in 22h 44m
New York
04:16 (Local)
Opens in 29h 14m

CAC 40 chart

D1
W1
M1
Past performance is not a guarantee or prediction of future performance.

Frankrike 40 är ett kapitalbaserat mått index som generellt anses vara den mest exakta föreställningen av hälsan på aktiemarknaden i Paris. Den består av aktierna i 40 av de största företagen i Frankrike.

Handelsvillkor

Plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Utförande
Marknadsutförande
Marknadsutförande
cTrader
Minimum: 0.70Genomsnitt: 1.62
MT4, MT5 Använd marginal (Hävstång) **0.20% (1:500)
cTrader Använd Marginal (Hävstång)2.00% (1:50)
Minimum kontraktstorlek1.0 Index
Minsta steg för att öka kontraktets storlek1.0 Index
Värde per 1 Index-punkt1 EUR
Marginalkrav för att öppna en lås position*0
Spread min0.70
Medel Spread1.75
Gräns- och stoppnivåspread

Handelstid (Brittisk tid) 07:00 AM - 09:00 PM
(Closes daily between 09:00 PM - 07:00 AM UK Time)

* Only if Margin Level > 100%

** Vänligen observera att ovanstående instrument är föremål för Dynamisk Hävstång. Mer information finns på Specifikation sida.

Få #France40 handelsidéer

Get daily trading signals on:
  • Aktier/Index
  • Valuta
  • Guld/Olja
Trading CentralDrivs av
TradingCentral
Register now
Chart
MÅL (KÖPA)Öppna KontoGet FREE trading signals MÅL (SÄLJA)