info
Investera ansvarsfullt. Investera ansvarsfullt.Investera ansvarsfullt.CFDs are complex instruments and have with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 79.58% of retail investors lose money with this provider. Consider if you understand how CFDs work and if you can afford losing your money.CFD och Spread Betting Àr komplexa instrument och utgör stor risk att snabbt förlora pengar pÄ grund av hÀvstÄngseffekt. 80.52% av detaljhandels investerarkonton förlorar pengar nÀr man handlar CFD och Spread Betting med denna leverantör. Du bör övervÀga om du förstÄr hur CFD och Spread Betting fungerar och om du har rÄd att riskera att förlora dina pengar.
Investera Ansvarsfullt: Handla med CFD innebÀr signifikanta risker.

Hang Seng index

Swap Kort: 0 PointsSwap LĂ„ng: 0 Points
LÄg: 0.00Spread MT4 flytandeHög: 0.00
Global Aktiebörs Sessionstider
Sydney
8:03 pm (Local)
Opens in 61h 47m
Tokyo
6:03 pm (Local)
Opens in 62h 57m
London
9:03 am (Local)
Closes in 7h 27m
New York
4:03 am (Local)
Opens in 5h 27m

Hang Seng chart

D1
W1
M1
Past performance is not a guarantee or prediction of future performance.

HongKong50 Àr ett kapitalbaserat mÄtt aktieindex som spÄrar prestandan hos 50 av de största företagen pÄ Hongkongs aktiemarknad. Indexet Àr indelat i fyra sektorer: Finans, Handel och Industri, Verktyg och Egenskaper.

Handelsvillkor

Plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Utförande
Marknadsutförande
Marknadsutförande
cTrader
Minimum: 15.00Genomsnitt: 17.87
MT4, MT5 AnvÀnd marginal (HÀvstÄng) **1.00% (1:100)
cTrader AnvÀnd Marginal (HÀvstÄng)2.00% (1:50)
Minimum kontraktstorlek1.0 Index
Minsta steg för att öka kontraktets storlek1.0 Index
VĂ€rde per 1 Index-punkt1 HKD
Marginalkrav för att öppna en lÄs position*0
Spread min15.00
Medel Spread18.71
GrÀns- och stoppnivÄspread

Handelstid (Brittisk tid) 02:15 AM - 19:45 PM
(Closes daily between 19:45 PM - 02:15 AM)

* Only if Margin Level > 100%

** VÀnligen observera att ovanstÄende instrument Àr föremÄl för Dynamisk HÀvstÄng. Mer information finns pÄ Specifikation sida.

FÄ #HongKong50 handelsidéer

Get daily trading signals on:
  • Aktier/Index
  • Valuta
  • Guld/Olja
Trading CentralDrivs av
TradingCentral
Register now
Chart
MÅL (KÖPA)Öppna KontoGet FREE trading signals MÅL (SÄLJA)