info
Investera ansvarsfullt. Investera ansvarsfullt.Investera ansvarsfullt.CFDs are complex instruments and have with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 78.90% of retail investors lose money with this provider. Consider if you understand how CFDs work and if you can afford losing your money.CFD och Spread Betting Àr komplexa instrument och utgör stor risk att snabbt förlora pengar pÄ grund av hÀvstÄngseffekt. 80.59% av detaljhandels investerarkonton förlorar pengar nÀr man handlar CFD och Spread Betting med denna leverantör. Du bör övervÀga om du förstÄr hur CFD och Spread Betting fungerar och om du har rÄd att riskera att förlora dina pengar.
Investera Ansvarsfullt: Handla med CFD innebÀr signifikanta risker.

IBEX 35 index

Swap Kort: 0 PointsSwap LĂ„ng: 0 Points
LÄg: 0.00Spread MT4 flytandeHög: 0.00
Global Aktiebörs Sessionstider
Sydney
8:06 am (Local)
Opens in 1h 44m
Tokyo
7:06 am (Local)
Opens in 1h 54m
London
11:06 pm (Local)
Opens in 8h 54m
New York
6:06 pm (Local)
Opens in 15h 24m

IBEX 35 chart

D1
W1
M1
Past performance is not a guarantee or prediction of future performance.

Spanien 35 index Àr Spaniens frÀmsta riktmÀrke aktieindex för Bolsa de Madrid. Det Àr kapitalbaserat mÄtt och de företag som ingÄr granskas tvÄ gÄnger per Är.

Handelsvillkor

Plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Utförande
Marknadsutförande
Marknadsutförande
cTrader
Minimum: 6.00Genomsnitt: 8.54
MT4, MT5 AnvÀnd marginal (HÀvstÄng) **1.00% (1:100)
cTrader AnvÀnd Marginal (HÀvstÄng)2.00% (1:50)
Minimum kontraktstorlek1.0 Index
Minsta steg för att öka kontraktets storlek1.0 Index
VĂ€rde per 1 Index-punkt1 EUR
Marginalkrav för att öppna en lÄs position*0
Spread min6.00
Medel Spread8.96
GrÀns- och stoppnivÄspread

Handelstid (Brittisk tid) 07:00 AM - 07:00 PM
(Closes daily between 07:00 PM - 07:00 AM UK time)

* Only if Margin Level > 100%

** VÀnligen observera att ovanstÄende instrument Àr föremÄl för Dynamisk HÀvstÄng. Mer information finns pÄ Specifikation sida.

FÄ #Spain35 handelsidéer

Get daily trading signals on:
  • Aktier/Index
  • Valuta
  • Guld/Olja
Trading CentralDrivs av
TradingCentral
Register now
Chart
MÅL (KÖPA)Öppna KontoGet FREE trading signals MÅL (SÄLJA)