info
Investera ansvarsfullt. FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Investera ansvarsfullt.Investera ansvarsfullt.CFDs are complex instruments and have with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 70.25% of retail investors lose money with this provider. Consider if you understand how CFDs work and if you can afford losing your money.CFD och Spread Betting är komplexa instrument och utgör stor risk att snabbt förlora pengar på grund av hävstångseffekt. 75.56% av detaljhandels investerarkonton förlorar pengar när man handlar CFD och Spread Betting med denna leverantör. Du bör överväga om du förstår hur CFD och Spread Betting fungerar och om du har råd att riskera att förlora dina pengar.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Investera Ansvarsfullt: Handla med CFD innebär signifikanta risker.

S&P 500 index

Swap Kort: 0 PointsSwap Lång: 0 Points
Låg: 0.00Spread MT4 flytandeHög: 0.00
Global Aktiebörs Sessionstider
Sydney
07:57 (Local)
Opens in 1h 53m
Tokyo
05:57 (Local)
Opens in 3h 3m
London
21:57 (Local)
Opens in 10h 3m
New York
16:57 (Local)
Opens in 16h 33m

S&P 500 chart

D1
W1
M1
Past performance is not a guarantee or prediction of future performance.

US SPX500, eller S & P Index, är ett kapitalbaserat måttindex som omfattar 500 amerikanska företag från olika sektorer. Företagen representerar över 70% av den totala börsvärdet på den amerikanska aktiemarknaden.

Handelsvillkor

Plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Utförande
Marknadsutförande
Marknadsutförande
cTrader
Minimum: 0.70Genomsnitt: 0.83
MT4, MT5 Använd marginal (Hävstång) **0.20% (1:500)
cTrader Använd Marginal (Hävstång)2.00% (1:50)
Minimum kontraktstorlek1.0 Index
Minsta steg för att öka kontraktets storlek1.0 Index
Värde per 1 Index-punkt1 USD
Marginalkrav för att öppna en lås position*0
Spread min0.70
Medel Spread0.83
Gräns- och stoppnivåspread

Handelstid (Brittisk tid) Sunday - Friday: 11:00 PM - 10:00 PM
(Closes daily between 09:15 PM - 09:30 PM & 10:00 PM - 11:00 PM UK time)

* Only if Margin Level > 100%

** Vänligen observera att ovanstående instrument är föremål för Dynamisk Hävstång. Mer information finns på Specifikation sida.

Få #USSPX500 handelsidéer

Get daily trading signals on:
  • Aktier/Index
  • Valuta
  • Guld/Olja
Trading CentralDrivs av
TradingCentral
Register now
Chart
MÅL (KÖPA)Öppna KontoGet FREE trading signals MÅL (SÄLJA)