Investera ansvarsfullt. Investera ansvarsfullt.CFD:er Àr komplexa instrument och kommer med en hög risk att förlora pengar snabbt pÄ grund av hÀvstÄng. 84.69% av privatinvesterares konton förlorar pengar vid handel med CFD:er med denna leverantör. Du bör övervÀga huruvida du förstÄr hur CFD:er fungerar och om du har rÄd att ta den höga risken att förlora dina pengar.

ALUMINIUM trading

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap Kort: 1.3 PointsSwap LĂ„ng: -8.8 Points
LÄg: 2500.76Spread MT5 flytandeHög: 2572.64
Global Aktiebörs Sessionstider
Sydney
00:38 (Local)
Opens in 9h 12m
Tokyo
22:38 (Local)
Opens in 10h 22m
London
13:38 (Local)
Closes in 2h 52m
New York
08:38 (Local)
Opens in 0h 52m

ALUMINIUM chart live

D1
W1
M1
No chart data
Past performance is not a guarantee or prediction of future performance.

Handelsvillkor

Plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Utförande
Marknadsutförande
Marknadsutförande
cTraderSpreads + 0.35 $ per 10K handlad
Minimum: N/AGenomsnitt: N/A
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
GrÀns- och stoppnivÄ0
LĂ€gsta Prisfluktuation0.01
1 tick vÀrde0.25 USD
1 andel storlek25 metric tons
Minimum kontraktstorlek0.25 metric tons
Minsta steg för att öka kontraktets storlek0.25 lot
Marginalkrav för att öppna en lÄs position*0

* Only if Margin Level > 100%

De angivna spreads Ă€r en Ă„terspegling av det tidsvĂ€gda genomsnittet frĂ„n 09:00 till 21:00 (GMT) för perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Även om FxPro försöker tillhandahĂ„lla konkurrenstryck under alla handelstimmar bör kunder notera att dessa kan variera och Ă€r mottagliga för underliggande marknadsförhĂ„llanden. OvanstĂ„ende Ă€r endast avsedd för vĂ€gledande Ă€ndamĂ„l. Klienterna rekommenderas att kontrollera viktiga nyhetsmeddelanden i vĂ„r Ekonomiska Kalender, vilket bland annat kan leda till att spreads ökar.

OvanstÄende spreads Àr tillÀmpliga under normala valutahandelsvillkor. FxPro har rÀtt att Àndra ovanstÄende spreads enligt marknadsvillkoren frÄn 'Villkor för AffÀrsverksamhet'.

Börja Handla Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!