Investera ansvarsfullt. Investera ansvarsfullt.CFD:er Àr komplexa instrument och kommer med en hög risk att förlora pengar snabbt pÄ grund av hÀvstÄng. 84.69% av privatinvesterares konton förlorar pengar vid handel med CFD:er med denna leverantör. Du bör övervÀga huruvida du förstÄr hur CFD:er fungerar och om du har rÄd att ta den höga risken att förlora dina pengar.

PALLADIUM trading

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap Kort: 5.1955 PointsSwap LĂ„ng: -23.993 Points
LÄg: 1797.46Spread MT5 flytandeHög: 1883.81
Global Aktiebörs Sessionstider
Sydney
20:54 (Local)
Opens in 12h 56m
Tokyo
18:54 (Local)
Opens in 14h 6m
London
09:54 (Local)
Opens in 22h 6m
New York
04:54 (Local)
Opens in 28h 36m

PALLADIUM chart live

D1
W1
M1
No chart data
Past performance is not a guarantee or prediction of future performance.

Handelsvillkor

Plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Utförande
Marknadsutförande
Marknadsutförande
cTraderSpreads + 0.35 $ per 10K handlad
Minimum: 1,794.00Genomsnitt: 2,409.31
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
GrÀns- och stoppnivÄ0
LĂ€gsta Prisfluktuation0.01
1 tick vÀrde1 USD
1 andel storlek100 Oz
Minimum kontraktstorlek1 Oz
Minsta steg för att öka kontraktets storlek1 lot
Marginalkrav för att öppna en lÄs position*0

* Only if Margin Level > 100%

De angivna spreads Ă€r en Ă„terspegling av det tidsvĂ€gda genomsnittet frĂ„n 09:00 till 21:00 (GMT) för perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Även om FxPro försöker tillhandahĂ„lla konkurrenstryck under alla handelstimmar bör kunder notera att dessa kan variera och Ă€r mottagliga för underliggande marknadsförhĂ„llanden. OvanstĂ„ende Ă€r endast avsedd för vĂ€gledande Ă€ndamĂ„l. Klienterna rekommenderas att kontrollera viktiga nyhetsmeddelanden i vĂ„r Ekonomiska Kalender, vilket bland annat kan leda till att spreads ökar.

OvanstÄende spreads Àr tillÀmpliga under normala valutahandelsvillkor. FxPro har rÀtt att Àndra ovanstÄende spreads enligt marknadsvillkoren frÄn 'Villkor för AffÀrsverksamhet'.

Börja Handla Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!