Utforma FxPro nya identitet...

Vi utvecklas ständigt för att möta kundernas förändrade behov, och det gör även vårt varumärke.

FxPro
Vi är mer än bara ett företag, det är personligt...

Vi är passionerade i det vi gör och vår nya varumärkesidentitet talar för det. Vi har introducerat nya element som formulerar våra företagsvärden, så att du kan få en känsla av vårt företags vision och uppdrag.

Förenkling av komplexiteten

Att handla kan vara komplicerat, men FxPro har gjort det enkelt. Vårt nya användargränssnitt är inriktat på att kommunicera komplex handelspraxis på ett enklare sätt.

FxPro
Vårt varumärkesramverk består av robusta, men högdynamiska kärnelement som samlas för att bilda en pålitlig varumärkesidentitet samtidigt som vi behåller ett starkt kundfokus.
FxPro

Ett raffinerat ordmärke

Våra varumärkessymboler kan ta många former för att anpassa sig smidigt över plattformar, men deras konsistens säkerställer att vårt varumärke är igenkänt vart som helst. Vårt nya ordmärke belyser våra professionella värderingar, samtidigt som vi betonar vårt varumärkes djärva personlighet.

FxPro

Struktur är viktigt

Ett huvudmål för vår nya varumärkesidentitet är att ge dig ett optimerat, intuitivt användargränssnitt och ett förbättrat navigationssystem som gör att du kan hitta den information du behöver vid ett ögonkast.

FxPro

Ge liv till skärmen

Vi vill inte bara prata med dig, vi vill interagera med dig. Därför har vi introducerat nya engagerande funktioner, integrerad rörelse och införlivade interaktiva element.

Var och en av dessa inslag tjänar ett syfte - de utgör vad vi kollektivt kallar vårt företag
FxPro

Håll dig uppkopplad

För att säkerställa att du aldrig missar en chans, har vi arbetat hårt för att göra den här nya upplevelsen helt kompatibel med din mobiltelefon.

FxPro

Vi vill höra från dig!

Din feedback är väldigt viktig för oss. Vi uppskattar dina kommentarer och förslag och vi kommer att använda dem för att utvärdera vårt arbete och göra förbättringar.

Vår raffinerade varumärkesidentitet belyser våra kärnvärden - vår hängivenhet till excellens, vårt engagemang för öppenhet och vår dedikation till våra kunder

Följ FxPro och Gå med i Gemenskapen