info
Investera ansvarsfullt. Investera ansvarsfullt.Investera ansvarsfullt.CFDs are complex instruments and have with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 74.02% of retail investors lose money with this provider. Consider if you understand how CFDs work and if you can afford losing your money.CFD och Spread Betting är komplexa instrument och utgör stor risk att snabbt förlora pengar på grund av hävstångseffekt. 77.37% av detaljhandels investerarkonton förlorar pengar när man handlar CFD och Spread Betting med denna leverantör. Du bör överväga om du förstår hur CFD och Spread Betting fungerar och om du har råd att riskera att förlora dina pengar.
Investera Ansvarsfullt: Handla med CFD innebär signifikanta risker.

FxPro och Watford FC Meddelar Sponsoringsavtal

FxPro Watford FC

14 juni 2017, London. Online-mäklare FxPro och London-baserade Premier League Club Watford FC är glada att meddela ett treårigt sponsringsavtal som börjar i början av 2017/18 säsong. Detta är det största sponsringsavtalet i klubben, med FxPro som den nya fronten av tröjan och Main Club Partner som Watford FC leder till en annan säsong i världens mest konkurrenskraftiga fotbollsliga.

Scott Duxbury, ordförande och VD för Watford FC, kommenterade:

"De senaste säsongerna har varit särskilt framgångsrika för klubben både på och utanför planen. Genom att samarbeta med ett prisbelönt, brittiskt huvudkontor, som erkände både för deras principiella affärsinriktning och för deras decennier långa ledande närvaro inom finanssektorn, fortsätter vi att visa vårt engagemang för de värden som Watford FC är känt för runt om i världen."

FxPro och Watford FC delar samma värderingar gällande ärlighet och rättvisa, med FxPro som känd för sin långa association med Premier League fotboll, samtidigt som den fungerar som en stark förespråkare för öppenhet och etiska handelspraxis inom finansbranschen. En viktig del av den kommande sponsringen kommer att vara utvecklingen av gräsrotsaktivitet och samhälls- och välgörenhetsprogram för att ytterligare främja orsakerna till vilka både FxPro och Watford FC har åtagit sig.

Spencer Field, Commercial Director of Watford FC, kommenterade:

FxPro VD, Charalambos Psimolophitis, kommenterade:

"Vi tror på Watford FCs potential, som har bevisat sig om och om igen att vara en av de mest engagerade och drivna klubbarna i Premier League. Vi är glada att vara som Main Club Partners och önskar Watford FC all framgång under de kommande säsongerna."
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tillbaka till alla Pressmeddelanden