FxPro Upprätthåller Öppenhetsinitiativet

09 juli 2015, London.Prisbelönta FX-mäklare FxPro upprätthåller sitt engagemang för öppenhet och är glatt att meddela sin genomförande och glidningsstatistik för Q2 2015. Publiceringen av följande handelsmetoder utgör en del av FxPros pågående arbete för att vara kommande om sin verksamhet och standard i tjänst för att uppmuntra rättvis handelspraxis i hela valutaindustrin.

FxPros glidningsstatistik för april, maj och juni 2015:

  • Positiv=44,9%
  • Till Pris=34,4%
  • Negativ=20,7%

FxPro fungerar som hybridmäklare, vilket möjliggör för kunderna att få tillgång till topplönslikviditet och dra nytta av sin interventionspolicy för No Dealing Desk och Negativ Balansskydds Garanti. En pålitlig mäklare som är känd för att erbjuda kunderna innovativa lösningar och löpande stöd, är också FxPro sitt rykte för att vara ett pålitligt företag till den överlägsna order-matchnings- och exekveringstekniken som den erbjuder.

Med sin glidningsstatistik meddelar FxPro sina kvartalsvisa ändrade priser:

  • Ändrade priser=5,3%
  • Positiv=2,4%
  • Negativ=2,9%

FxPro VD, Charalambos Psimolophitis, kommenterar:

"Vårt beslut att publicera vår glidningsstatistik och omräkningsprocenter har tagit emot väl av FX-industrins deltagare. Det är vårt mål att ge branschen meningsfulla och transparenta uppgifter som kan användas för att bedöma FxPros trovärdighet och trovärdighet. Denna definition av öppenhet missbrukas av många företag som, för att imponera på industrins deltagare, publicerar nummer som skiljs från verkligheten. Detta framgår av att jämföra Pillar III-upplysningar från många företag till volymerna och andra viktiga mätvärden som de regelbundet publicerar."
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tillbaka till alla Pressmeddelanden