FxPro Erkänd Som Bästa FX Service Leverantör i London på Wealth Management Awards

14 mars 2014, London. FxPro Group Ltd (FxPro) har vunnit Londons Wealth Management Award för Bästa FX Service Leverantör vid en ceremoni i London Guildhall den 12 mars 2014. Priset kommer från ett mycket framgångsrik 2013, där FxPro fick många andra prestigefyllda utmärkelser för det hårda arbetet som det har åtagit sig att flytta till en 100% Agency Modell FX-mäklare på sina Metatrader 4 och cTrader-plattformar. Sedan dess har det utvecklat en imponerande kostym för valutahandelsverktyg, inklusive FxPro Quant, FxPro Bibliotek och FxPro SuperHandlare. Det ger 2014 en fantastisk start för den ledande online exportleverantören.

 
"Det är en stor bedrift som har blivit röstad till Bästa FX Service Leverantör och fått detta pris på COLWMA. Erkännandet är ett viktigt steg i vår strävan att se FX som en fullt erkänd tillgångsklass i sig och våra verktyg syftar till att göra det mer tillgängligt för investeringsändamål." Charalambos Psimolophitis, VD på FxPro.
 

Londons Wealth Management Awards är unika, eftersom vinnarna bestäms av en online offentlig omröstning genom wealthmanagementguideuk.com. I år gjordes ett rekordstort antal röster.

 
"FxPro ska gratuleras till att vinna Award for Bästa FX Service Leverantör. Deras innovativa handelsverktyg, särskilt deras investeringsplattform FxPro SuperTrader, lockade rösterna. Det är en imponerande prestation när det gäller många andra välkända namn inom förvaltningsindustrin."Stephen Pinner, VD på Goodacre UK.
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tillbaka till alla Pressmeddelanden