FxPro SuperHandlare - En Genombrotts Investeringsplattform

- - Den här tjänsten har nu upphört - -

17 oktober 2013, London. FxPro Group Ltd (FxPro), 100% Agency Modell FX-mäklaren, tillkännager lanseringen av FxPro SuperHandlare*, en spännande investeringsplattform som gör det möjligt för handlare att diversifiera sina FX-investeringar genom att skapa en portfölj av högpresterande strategier från en elitgrupp av handelsledare.

Genom sin innovativa agenturmodell har FxPro framgångsrikt anpassat sina intressen med sina kunders. FxPro SuperHandlare, den första investeringsplattformen för att arbeta uteslutande med intressekonfliktens agenturmodell för orderexekvering, bygger på företagets kundcentrerade, transparenta tillvägagångssätt för handel. FxPro vill att sina kunder ska vara lönsamma och erbjuder avancerade verktyg som FxPro SuperTrader som är konstruerade för att förbättra handelsresultaten.

Med FxPro SuperHandlarekan investerare:

  • Analysera strategier via realtidsresultatstatistik, riskklassificering och kopiardata,
  • Effektivt kontrollera fondfördelning till strängt testade FX-strategier;
  • Tilldela medel till många strategier eller bara övervaka dem via vaktlistan;
  • Hantera risk genom att använda stoppförluster och bakåtstopp för att säkerställa att vinsterna är inlåsta.

Strategier för godkända handelsledare övervakas kontinuerligt för att säkerställa konsekvens och prestandamätningar är uppfyllda. Användarvänlighet och banbrytande riskhanteringsfunktionalitet ställer verkligen FxPros senaste verktyg utöver tävlingen.

"Investeringar handlar om att diversifiera din exponering mot ett brett spektrum av tillgångsklasser. FxPro SuperHandlare gör det möjligt för kunderna att styra risken genom att ställa in nyckelriskparametrar innan de snabbt och enkelt fördelar medel till lönsamma valutahandelstrategier. Som alltid säkerställer FxPros Agency Modell att kunderna kan dra nytta av det bästa priset som finns tillgängligt från en pool av ledande likviditetsleverantörer. "Charalambos Psimolophitis, CEO, FxPro.

*Först kommer FxPro SuperHandlare bara att vara tillgänglig för kunder av FxPro Begränsad Finansiell Service.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tillbaka till alla Pressmeddelanden