info
Investera ansvarsfullt. Investera ansvarsfullt.Investera ansvarsfullt.CFDs are complex instruments and have with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 76.14% of retail investors lose money with this provider. Consider if you understand how CFDs work and if you can afford losing your money.CFD och Spread Betting är komplexa instrument och utgör stor risk att snabbt förlora pengar på grund av hävstångseffekt. 79.83% av detaljhandels investerarkonton förlorar pengar när man handlar CFD och Spread Betting med denna leverantör. Du bör överväga om du förstår hur CFD och Spread Betting fungerar och om du har råd att riskera att förlora dina pengar.
Investera Ansvarsfullt: Handla med CFD innebär signifikanta risker.

Förbetalt FxPro MasterCard Tillgängligt Nu

"- - Den här tjänsten har nu upphört - -

10 april 2014, London. FxPro har lanserat sitt eget förbetalda-kort. FxPro MasterCard är ett förbetalt MasterCard tillgängligt i en av tre valutor (EUR, USD, GBP), som är utformad för att göra det lättare för kunder att använda medel som sitter i deras FxPro Valv för betalningar av varor och tjänster runt om i världen.

FxPro Valv är den segregerade förvaringsinstitutet som gör det möjligt för kunder att enkelt sätta in och ta ut pengar över alla flera konton som de kan ha, med att hålla medel separerade från MetaTrader 4 (MT4), cTrader eller FxPro SuperHandlare-plattformarna. Nu har kunderna den extra fördelen av att länka medlen i deras FxPro Valv till deras FxPro MasterCard.

"Det här är ytterligare en förbättring av vårt sortiment av produkter och tjänster. Genom att ge kunderna möjlighet att direkt ansluta sin FxPro Valv med ett förbetalt MasterCard, ger vi dem möjlighet att omedelbart använda de gravationsfria pengarna i deras konto för att betala för vad som helst, vilket accepterar MasterCard. Vi strävar efter att vara den ledande leverantören av online forex handelsleverantören i världen och för att uppnå detta anser vi att tjänster som FxPro MasterCard är avgörande. "Charalambos Psimolophitis, VD på FxPro.

FxPro MasterCard är endast tillgängligt för kunder i FxPro Begränsad Finansiell Service.

Den här tjänsten har nu upphört.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tillbaka till alla Pressmeddelanden