Investera ansvarsfullt. Investera ansvarsfullt.CFD:er Àr komplexa instrument och kommer med en hög risk att förlora pengar snabbt pÄ grund av hÀvstÄng. 84.69% av privatinvesterares konton förlorar pengar vid handel med CFD:er med denna leverantör. Du bör övervÀga huruvida du förstÄr hur CFD:er fungerar och om du har rÄd att ta den höga risken att förlora dina pengar.

USDSEK - US Dollar / Swedish Krona

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap Kort: -149.9223 PointsSwap LĂ„ng: -29.4924 Points
LÄg: 10.50268Spread MT5 flytandeHög: 10.66348
Global Aktiebörs Sessionstider
Sydney
04:10 (Local)
Opens in 5h 40m
Tokyo
02:10 (Local)
Opens in 6h 50m
London
17:10 (Local)
Opens in 14h 50m
New York
12:10 (Local)
Closes in 3h 50m

USDSEK Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Past performance is not a guarantee or prediction of future performance.

Handelsvillkor

Plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Utförande
Marknadsutförande
Marknadsutförande
cTraderSpreads + 0.35 $ per 10K handlad
Minimum: 69.50Genomsnitt: 101.34
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
GrÀns- och stoppnivÄ0 points
AnvÀnd marginal (1:100 hÀvstÄngsrÀnta) i amerikanska dollar1000 SEK X USDSEK Rate
Minimum kontraktstorlek1000 USD (0.01 lots)
Minsta steg för att öka kontraktets storlek1000 USD
Marginalkrav för att öppna en lÄs position*0

* Only if Margin Level > 100%

De angivna spreads Ă€r en Ă„terspegling av det tidsvĂ€gda genomsnittet frĂ„n 09:00 till 21:00 (GMT) för perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Även om FxPro försöker tillhandahĂ„lla konkurrenstryck under alla handelstimmar bör kunder notera att dessa kan variera och Ă€r mottagliga för underliggande marknadsförhĂ„llanden. OvanstĂ„ende Ă€r endast avsedd för vĂ€gledande Ă€ndamĂ„l. Klienterna rekommenderas att kontrollera viktiga nyhetsmeddelanden i vĂ„r Ekonomiska Kalender, vilket bland annat kan leda till att spreads ökar.

OvanstÄende spreads Àr tillÀmpliga under normala valutahandelsvillkor. FxPro har rÀtt att Àndra ovanstÄende spreads enligt marknadsvillkoren frÄn 'Villkor för AffÀrsverksamhet'.

Kombinationen USD/SEK utgör tvÄ mycket olika valutor: den svenska kronan och den amerikanska dollarn. Parets prestation pÄverkas starkt av korrelationen mellan dessa tvÄ nationers ekonomier - ett förhÄllande som ofta beskrivs som oregelbundet, flyktigt och svÄrt att förutsÀga. Komplex att lÀsa och dÀrmed i stor utstrÀckning otillrÀckligt för nybörjarehandlarens portfölj, erbjuder parningen ÀndÄ möjligheten att göra betydande vinster för den erfarna investeraren.

HandlaUSD/SEK valutaparet idag med FxPro.

Börja Handla Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!