Investera ansvarsfullt. Investera ansvarsfullt.CFD:er är komplexa instrument och kommer med en hög risk att förlora pengar snabbt på grund av hävstång. 79.28% av privatinvesterares konton förlorar pengar vid handel med CFD:er med denna leverantör. Du bör överväga huruvida du förstår hur CFD:er fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar.
FxPro Help Centre: MT4 & MT5 PLATTFORM

Hur vet jag om min EA körs direkt?

För att säkerställa att din EA körs korrekt måste du först bekräfta att EA är aktiverade på din plattform. För att göra det, kolla så att ‘AutoHandel’ knappen på huvudverktygsfältet högst upp på skärmen är grön. Ifall den är röd, klicka på den för att aktivera EA,

‘AutoHandel’

Sedan måste du försäkra dig om att din EA är aktiverad för livehandel. För att göra detta högerklickar du på diagrammet där EA har placerat, välj 'Expertrådgivare' och sedan 'Egenskaper'. Markera rutan 'Tillåt livehandel' och klicka sedan 'OK'. Din EA ska nu fungera korrekt.

Tillåt livehandel

När din EA är igång kan du kontrollera ‘Experter’ och ‘Journal’ i din terminal för att se om ditt system rapporterar några fel.
Vänligen observera att ifall din EA körs och automatisk handel är igång, kommer du att kunna se en smiley längst upp till höger på diagrammet bredvid namnet på EA.
Was This Article Helpful?