info
Investera ansvarsfullt. Investera ansvarsfullt.Investera ansvarsfullt.CFDs are complex instruments and have with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 76.14% of retail investors lose money with this provider. Consider if you understand how CFDs work and if you can afford losing your money.CFD och Spread Betting är komplexa instrument och utgör stor risk att snabbt förlora pengar på grund av hävstångseffekt. 79.83% av detaljhandels investerarkonton förlorar pengar när man handlar CFD och Spread Betting med denna leverantör. Du bör överväga om du förstår hur CFD och Spread Betting fungerar och om du har råd att riskera att förlora dina pengar.
Investera Ansvarsfullt: Handla med CFD innebär signifikanta risker.
FxPro Hjälpcenter - Ordlista

Parabolic SAR (undefined)

Även känd som paraboliskt stopp och omvänt, Parabolic SAR är också en teknisk indikator som utvecklats av J. Welles Wilder Jr. Den används i trendmarknader för att bestämma in- och utgångspunkter samt att sätta effektiva förlust stopp parametrar. Parabolisk SAR presenteras som en serie prickar, avsedda antingen över eller under nuvarande marknadspris. Det enklaste sättet att läsa denna indikator är att sälja när priset ligger under paraboliska SAR och att köpa när priset är över det.

Det beräknar värdet för följande period genom att använda den aktuella perioden till en accelerationsfaktor (normalt värderad till 0,02 och ökad med ytterligare 0,02 varje gång en ny extrem hög- eller låg punkt är registrerad) som är multiplicerat med värdet av den senast registrerade Extreme Point (EP) minus nuvärdet. Av denna anledning får accelerationsfaktorn SAR att konvergeras på det aktuella priset som en trend fortsätter. Denna indikator förutsätter att trender tenderar att vara kortlivade och kan bara fortsätta oförändrade under en begränsad tid.